WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Loopbaanvragen? Ga wandelen met een loopbaanambassadeur!

Heb jij vragen over je loopbaan en houd jij van wandelen? Dan kun jij je aanmelden voor een gratis wandelcoachgesprek met een ervaren loopbaanambassadeur van Werken in Friesland. Tijdens de wandeling kun je in een ongedwongen sfeer en inspirerende omgeving van gedachten wisselen over jouw loopbaanvragen met één van de ervaren loopbaanambassadeurs van Werken in Friesland. 

Voor wie?

Voor iedereen die een loopbaanvraag heeft en van wandelen houdt! Voorwaarde is wel dat je werkt bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland, Noorderlink of Samenwerking Rijk Noord (SRN).

Wat ga je doen?

Je gaat in het prachtige bos van Oranjewoud ongeveer 45 minuten in gesprek met een loopbaanambassadeur die jou gaat triggeren met loopbaanvragen. Dit met als doel om jou tot nadenken te zetten, zodat je na het gesprek verder aan de slag kunt gaan met je loopbaan.

Alle vragen mogelijk

Heb je een vraag over je CV? Wil je weten welke kant je op kan? Of hoe je het beste kunt netwerken? Alle loopbaanvragen zijn mogelijk. Meld je aan en ga in gesprek!

Waar en wanneer?

De wandelcoachgesprekken vinden plaats op dinsdag 13 september, woensdag 14 september en donderdag 15 september.  Je ontmoet de loopbaanambassadeur bij Parkhotel Tjaarda, Kon. Julianaweg 98, 8453 WH Oranjewoud. Dat is het start- en eindpunt van jullie wandeling.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Let op!

Let op: Opgeven = meedoen, kies daarom bewust! Je inschrijving is niet vrijblijvend. Houd er rekening mee dat als je niet op komt dagen, we in bepaalde gevallen de gemaakte kosten op jou verhalen. Je kunt je inschrijving tot en met 31 augustus kosteloos annuleren door een mail te sturen naar info@werkeninfriesland.nl.

Diverse activiteiten

De Week van de Loopbaan vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 16 september. Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord organiseren deze week samen diverse inspirerende activiteiten. Lees meer over de Week van de Loopbaan.

Friesland jouw ontwikkeling telt!

De Week van de Loopbaan maakt deel uit van de regionale campagne Friesland jouw ontwikkeling telt! In verschillende themaweken staat jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk centraal.