GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Maak jouw organisatie en vacatures nóg zichtbaarder!

Het is waarschijnlijk een open deur, maar in tijden van arbeidsmarktkrapte is het belangrijk om je organisatie en vacatures zo zichtbaar mogelijk te maken. En hoewel de vacatures op onze website en social media-kanalen enorm goed worden bekeken, kan het zeker geen kwaad om je bereik te vergroten. Meld je daarom vandaag nog aan bij WRK.frl/ en laat je zien!

Wat WRK.frl/ zelf zegt

“Onze provincie bruist! Hier groeien iedere dag opnieuw inspirerende ideeën en betekenisvolle initiatieven voor een gezonde, schone en gelukkige wereld uit de Friese klei. Je moet het alleen even zien. Want hoe eerlijk, gepassioneerd en grutsk Friezen ook zijn, ze zijn minstens zo bescheiden. Doe maar gewoon, dat is goed genoeg. Een lange tijd wás dat ook goed genoeg. Maar met de schreeuwende tekorten op de arbeidsmarkt die de komende vijftien jaar alleen maar gaan toenemen, hebben we iedereen keihard nodig om Friesland leefbaar te houden.”

Aanmelden is heel eenvoudig!

We verwachten dat aansluiten bij WRK je organisatie nog meer zichtbaarheid gaat geven in een krappe arbeidsmarkt. De instructievideo van WRK is klaar, dus er is niets wat je nog tegenhoudt! Via: Zo maak je optimaal gebruik van WRK.frl/ – WRK.frl/ vind je meer informatie over WRK en in onderstaande bijlage vind je eenvoudige instructies om je organisatie aan te melden. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@werkeninfriesland.nl.

Bijlage

Instructie WRK.frl – aan de slag!