WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

6-10 november | Safari 5-daagse!

Gemeenteambtenaren opgelet! Van 6 tot en met 10 november is het weer tijd voor de Safari 5-daagse. Deze landelijke inspiratieweek wordt georganiseerd door A&O fonds Gemeenten en vindt iedere dag op een andere locatie in het land plaats met inspirerende keynotesprekers over thema’s als werkgeluk, jouw talenten ontdekken én gebruiken, hoe je mentaal en fysiek gezond blijft én hoe je schurende gesprekken voert.

Aftrap in Friesland!

Save the date! Een unieke gelegenheid staat voor de deur! Want op maandag 6 november van 12.30 tot 15.30 uur komt A&O fonds Gemeenten naar Friesland om samen met Werken in Friesland én met jou de Safari 5-daagse af te trappen. We starten deze bijzondere week met een verkenning van de toekomst van de overheid en wat dat specifiek voor jou betekent. Verwacht een boeiende keynotespreker die je meeneemt in de trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ons vakgebied. Daarnaast krijg je de kans om de handen uit de mouwen te steken in één van de vijf workshops die worden aangeboden. Hier kun je actief aan de slag en nieuwe vaardigheden opdoen die jouw professionele groei stimuleren.

Mis het niet!

Markeer 6 november van 12.30 tot 15.30 uur vast in je agenda en bereid je voor op een inspirerende middag vol nieuwe inzichten en mogelijkheden. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!  De exacte locatie maken we later bekend. Aanmelden kan vanaf begin september. Houd onze nieuwsbrief, website en socials in de gaten voor meer informatie. Samen zorgen we voor een onvergetelijke start van de Safari 5-daagse!