GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Schrijf je organisatie nu in voor de Week van de Uitwisseling 2023!

Wil jij meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf/organisatie? Of zoek je naar manieren om het imago van jouw organisatie te verbeteren? Of heb je misschien vacatures die maar moeilijk in te vullen zijn? Dan is deelname aan de Week van de Uitwisseling misschien wel iets voor jullie!

Wat is het?

Tijdens de ‘Week van de Uitwisseling’ zetten (overheids)organisaties en (commerciële) bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe de deuren voor elkaar open. Werknemers krijgen zo de kans om een zogenaamd kijkje in de keuken van een ander bedrijf te nemen. Of je nu manager, administratief medewerker, buitendienstmedewerker, informatietechneut of brugwachter bent, ‘De Week van de Uitwisseling’ is voor iedereen!

Wanneer?

De Week van de Uitwisseling 2023 wordt gehouden van 5 tot en met 9 juni 2023.

Samenwerking

De Week van de Uitwisseling is een initiatief van Werken in Friesland, maar sinds enkele jaren organiseren we het samen met Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord.

Meer informatie

Meer informatie over de Week van de Uitwisseling vind je in de Informatieflyer Week van de Uitwisseling 2023.

Aanmelden

Je kunt je organisatie aanmelden tot en met 17 februari 2023 met de aanmeldknop links op deze website.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via wvdu@werkeninfriesland.nl.