WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Start campagne Grutsk Wurk, Groots Werk

Om het werken bij de Friese overheid op de kaart te zetten is begin november een online campagne van start gegaan. Het doel hiervan is de Friese overheden te laten zien als aantrekkelijke werkgever, en jongeren en nieuwe doelgroepen aan te spreken om te gaan solliciteren. De campagne is een initiatief van Werken in Friesland en verwijst naar de vacaturepagina op deze website.

Trots met een grote ‘G’

Waar ‘groots’ een synoniem is voor ‘trots’, spreken wij van Friese trots met een grote ‘G’: Grutsk Wurk. Groots Werk. In deze campagne laten we zien hoe collega’s een ‘groots’ verschil maken met hun werk. 7 medewerkers vertellen waarom ze trots zijn op hun werk en hoe een werkdag eruitziet. De komende weken komen deze collega’s voorbij in de campagne:

  • Jordi, contentmedewerker, gemeente Leeuwarden
  • Christiaan, jobcoach, Caparis
  • Anne-Baukje, beleidsmedewerker, gemeente Ameland
  • Dirk-Jan, teamleider Vaarwegen en Kunstwerken, provincie Fryslân
  • Siebold, rayonbeheerder, Wetterskip Fryslân
  • Avanthika, salarisadministratie, gemeente Súdwest-Fryslân
  • Emma, groenbeheer, gemeente Waadhoeke

Benieuwd?

Check ikwilgrootswerk.nl en Instagram, LinkedIn en Facebook. Ben jij ook trots op jouw baan? Volg dan deze pagina’s en deel berichten binnen je netwerk. Zo zorgen we er samen voor dat de campagne breed verspreid wordt. Vragen over deze campagne kun je stellen aan Heidi Bunicich: heidi.bunicich@werkeninfriesland.nl of Dore Bakker: a.d.bakker@fryslan.frl