WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Succesvolle bijeenkomst werving & selectie en inwerkprogramma

Woensdag 15 november hebben HR-collega’s op het terrein van Werving & Selectie en Inwerkprogramma (ook wel recruitment en onboarding genoemd) zich verzameld in het Stadhuis van de Gemeente Leeuwarden. In een eerder digitaal bijpraatmoment bleek dat er behoefte was aan elkaar inspireren en informeren over wat we doen op deze thema’s en met welke vragen we nog rondlopen.

Behoefte aan vervolg

Charité Boon (gemeente Heerenveen), Vera Abresch (provincie Fryslân) hebben samen met Myra van den Hoed (Werken in Friesland) deze bijeenkomst voorbereid. Gemeente Leeuwarden had een locatie beschikbaar. Met 18 deelnemers was de groep zo groot, dat we die in tweeën hebben gedeeld. Beide groepen hebben om en om gesproken over de twee onderwerpen. We hebben gedeeld wat we zelf doen op dit terrein en gedeeld welke vragen er nog leven. Na twee rondes was alle informatie boven water die door de deelnemers was ingebracht. De samenvatting en goede voorbeelden worden per mail gedeeld met de deelnemers. Conclusie tijdens de lunch was dat deze bijeenkomst een vervolg vraagt. Tijdens het vervolg willen we vooral aan de slag met de verbeteringen die makkelijk zijn in te voeren. De volgende bijeenkomst volgt in februari 2024. Datum komt bij de deelnemers in de agenda.