WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Uitnodiging evenement Wendbaar Friesland!

Op dinsdag 4 oktober (van 15.00 tot 17.00 uur) wordt in het Provinciehuis in Leeuwarden het gratis evenement Wendbaar Friesland georganiseerd. Het thema is deze keer Verbinding!

Aanleiding

Steeds meer Friese gemeenten omarmen het wendbaar werken. Ook bij Provincie Fryslân wordt al een aantal jaar gewerkt volgens de principes van wendbaar werken (scrum/agile). Dit was de aanleiding om in 2021 twee online bijeenkomsten te organiseren om kennis en ervaring met elkaar te delen. Doel hiervan was vooral dat we elkaar beter weten te vinden in zowel de inhoud als de manier van werken. Deze bijeenkomsten waren goedbezocht, reden om hier een terugkerend event van te maken. Deze keer is het event voor het eerst LIVE!

Voor wie?

Voor iedereen werkzaam bij (semi) overheidsinstanties in Friesland zoals de Friese Gemeentes, Wetterskip Fryslân, Fumo, Provincie Fryslân en Fryske Gea, die geïnteresseerd zijn in andere manieren van (samen) werken. Zowel voor medewerkers die al agile/scrum werken als medewerkers die hier aan geroken hebben of hier nog nieuw in zijn.

Programma

  • Welkom en kennismaken
  • Keynote over agile verbinden
  • Ronde(s) met inspiratiesessies met ervaringsverhaal
  • Wrap up en retrospective (evaluatie)
  • Netwerken

Waar?

Provinciehuis in Leeuwarden (Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ Leeuwarden).

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website van gelukwerkt.frl.