WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Vul de enquête in en win!

Werken in Friesland bestaat al meer dan 10 jaar. Misschien ken je ons van opleidingen en de vacatures of heb je wel eens van ons gehoord maar weet je niet precies wat we doen. Om na dik 10 jaar de balans op te maken, vragen we je om feedback. We hebben een korte enquête opgesteld en wij zouden het top vinden als jij die invult. Iedere 25ste invuller wint een VVV-bon van 25 euro. Het invullen kost nog geen 5 minuten!

Jullie feedback helpt ons!

Op dit moment zijn 31 Friese overheden met in totaal 10.000 medewerkers, aangesloten bij Werken in Friesland. We streven ernaar ons aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefte van de aangesloten organisaties. Jullie feedback helpt ons programma aan te scherpen en onze communicatie daarop af te stemmen. Invullen kan tot en met 2 april 2023.

Namens het team van Werken in Friesland: Alvast bedankt!

Ga naar de enquête