WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Wij passen onze koers iets aan…

Voor de zomer van 2023 hebben deelnemers via onze enquête input geleverd. De enquête ging over hoe de communicatie van Werken in Friesland wordt gewaardeerd. Vervolgens hebben team en bestuur een brainstormsessie gehouden. Na de zomer is alle input door Dore uitgewerkt in een strategisch communicatieplan. In dat plan staat een aantal keuzes waar het bestuur van Werken in Friesland in november en december over heeft gesproken. De keuzes die gemaakt zijn, worden in 2024 zichtbaar.

Aangescherpte missie

Wat we nu al delen, is de aangescherpte missie van Werken in Friesland. Je vindt hem bovenaan deze nieuwsbrief. Geesje heeft het logo door de wasstraat gehaald. “van, voor, door” wordt, bleek uit de enquête, door velen niet goed begrepen. Daarom hebben we deze vervangen door een nieuwe slogan. In januari zullen we het opgefriste logo met de nieuwe slogan onthullen.

Trainingen (bijna) exclusief voor medewerkers van deelnemende organisaties

In het nieuwe jaar zullen de door ons georganiseerde trainingen alleen nog maar toegankelijk zijn voor de medewerkers van organisaties die bij ons zijn aangesloten en niet meer voor “externen” van buiten het netwerk. Vanaf 2024 bieden we ook vaker gratis trainingen aan. De trainingen die we namens opleiders aanbieden op onze website, blijven wel voor iedereen toegankelijk.

Afscheid van Viadesk en introductie Leermanagementsysteem

Per 1 juni 2024 nemen we afscheid van Viadesk. Voor die tijd kun je de documenten die je daar hebt geplaatst en wilt bewaren downloaden. We onderzoeken op dit moment de alternatieven. Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de inrichting van het Leermanagementsysteem (LMS) waarmee we onze opleidingen/trainingen overzichtelijk aan kunnen bieden en aan de “achterkant” minder administratieve handelingen hoeven doen om iedereen te voorzien van de juiste informatie.

WiF komt naar je toe!

In 2024 willen we er vaker op uit trekken om jullie te ontmoeten. Hoe dat precies vorm krijgt, hoor je later van ons.