Win een opleidingscheque t.w.v. 300 euro!

Heb jij meegedaan aan de Week van de Uitwisseling 2018 en wil je jouw ervaringen delen met de rest van de wereld? Stuur dan vóór 6 juli a.s. een filmpje of verslag met foto’s van jouw ‘dag van de uitwisseling’ naar g.leemburg@sudwestfryslan.nl en maak kans op een opleidingscheque t.w.v. 300 euro!

Hoe win ik de opleidingscheque t.w.v. 300 euro?

Mail jouw filmpje of geschreven verslag (minimaal 400 woorden) met foto’s vóór 6 juli a.s. naar g.leemburg@sudwestfryslan.nl. De opleidingscheque t.w.v. 300 euro is te besteden bij Werken in Friesland (vóór 1 juni 2019). Kijk voor het actuele opleidingsaanbod op www.werkeninfriesland.nl/opleidingen.

Let op!

Door het insturen van jouw filmpje/geschreven verslag met foto’s, ga je ermee akkoord dat Werken in Friesland het gebruikt voor promotiedoeleinden op bijvoorbeeld de website, social media en nieuwsbrieven. Let op: heb je je “mede-uitwisselaars” wel om toestemming gevraagd?

Groot succes!

De week van de Uitwisseling, dit jaar van 11 t/m 15 juni, was een groot succes! Ruim 750 deelnemers namen een kijkje in de keuken bij maar liefst 50 organisaties!

Organisatie

De Week van de Uitwisseling werd dit jaar georganiseerd door Werken in Friesland en Smart Group uit Leeuwarden.