WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Even voorstellen… Gretha van der Ploeg

Hallo, ik ben Gretha van der Ploeg en sinds 21 september werkzaam in het team Werken in Friesland. Ik ben gedetacheerd voor de duur van 2 jaar voor 16 uur per week. Mijn andere 16 uur werk ik bij de gemeente Leeuwarden als jongerenconsulent. Hier begeleid ik jongeren tussen de 18 en 27 jaar die zijn vastgelopen en die stappen willen/kunnen zetten richting werk of scholing. Deze jongeren ontvangen van de gemeente Leeuwarden een bijstandsuitkering.

En alsof dat nog niet genoeg is, ben ik ook voorzitter van de personeelsvereniging De Schakel. Dit doe ik al 6 jaar en haal veel genoegen uit het organiseren van allerlei activiteiten. Denk hierbij aan creatieve workshops, culturele activiteiten, uitstapjes met eten en drinken en stedentrips naar het buitenland.

Ik ben 52 jaar jong, getrouwd, en woon sinds 15 jaar in het mooie Goutum, onder de rook van Leeuwarden. We hebben 3 volwassen kinderen, een zoon van 25 en een tweeling, een zoon en dochter van 23 jaar. Alleen de zoon van 23 jaar woont nog thuis.

Sinds kort ga ik, dankzij een vriendin, weer 2x per week naar de sportschool……pfff

Ik hou van gezellige dingen doen, dit loopt uiteen van uit eten, theaterbezoek, bioscoop, uit eten of een borrelavond. Daarnaast reis ik ook graag, waarbij mijn hoogtepunt toch wel was in 2019, 3 weken met vrienden in de auto reizen door West Amerika, waar we zoveel moois hebben gezien.

Vanuit mijn nieuwe functie bij WiF, ga ik samen met Ursula de opleidingen en evenementen initiëren en coördineren. Er komt al veel op me af, maar ik vind het allemaal erg leuk! Dus we gaan er wat moois van maken!