Nieuwsbrief in een nieuw jasje!

Wil jij ook elke maand het laatste nieuws, de leukste opleidingen en events in jouw eigen mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze vernieuwde digitale nieuwsbrief!

Waarom?

Wij van Werken in Friesland willen natuurlijk wel een beetje met de tijd meegaan. En ook niet onbelangrijk; het kost aanzienlijk minder tijd om deze nieuwsbrief in elkaar te zetten. Daarnaast hopen we met deze nieuwe variant nog meer medewerkers rechtstreeks te voorzien van actueel nieuws! Geen zoektochten meer op intranet naar de pdf-nieuwsbrief van Werken in Friesland, maar gewoon direct in de eigen mailbox!

Nieuwsbrief Opleidingen vervalt

Eerder verstuurden we maandelijks een aparte nieuwsbrief over ons opleidingsaanbod. De oplettende abonnee heeft vast gemerkt dat de laatste versie alweer een hele poos geleden is. Maar niet getreurd, want alle nieuws over onze opleidingen vind je voortaan als vast onderdeel in de vernieuwde nieuwsbrief! Was je geabonneerd op de Opleidingen-nieuwsbrief? Dan hebben we goed nieuws, want je inschrijving is overgezet naar ons nieuwe verzendlijst. Wil je dit niet? Dan vind je onderaan elke nieuwsbrief een link waarmee je je af kunt melden. Het eerste exemplaar versturen we in de week van 19 december.

 

Ik meld me aan voor de vernieuwde nieuwsbrief!

Lukt het niet om je in te schrijven? Dan is de kans groot dat je al in ons systeem staat. 🙂