GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

Caparis

Caparis is hét talent- en werkbedrijf van Friesland. Wij werken voor organisaties die sociaal willen ondernemen en die gemotiveerde medewerkers zoeken. Wij coachen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende werkplek. Dat kan een werkplek zijn bij een van de ruim 100 bedrijven in de regio met wie we samenwerken of een werkplek bij Caparis zelf.

Doorgroeien

Caparis biedt mensen veel meer dan alleen een baan. Denk aan structuur, zekerheid, sociale contacten en de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen. We geven iedereen de kans meer te leren en door te groeien, maar alleen als ze dat kunnen en willen. Dat doen we door hen passend werk te bieden en goed te begeleiden.

Ieder mens is uniek!

Het is onze overtuiging dat ieder mens uniek is en talenten heeft. Talenten, die het verdienen om gekend en gezien te worden. En een plek verdienen waar ze tot hun recht komen. Een passende werkplek is er, voor iedereen. Dat is onze overtuiging. Is het ook jouw overtuiging? Kijk dan of we een interessante vacature voor je hebben!

Meer informatie?

Kijk op www.caparis.nl voor meer informatie over Caparis.

Vacatures

Supply chain manager