GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

Carins

Carins is een uitvoeringsinstantie van de gemeente Smallingerland. Wij voeren voor de gemeente de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo), Jeugdwet en Schuldhulpverlening uit, aan de hand van beleid dat de gemeente opstelt.

Wij zijn in de gemeente Smallingerland dé plek waar inwoners informatie, hulp of ondersteuning vinden bij vragen over:

 • Wonen, welzijn en meedoen
 • Opvoeden en opgroeien
 • Schuld en inkomen

Onze belofte aan de inwoners

Wij helpen jou op weg als het zelf even niet lukt.

Wat betekent dat?

Wij doen wat nodig is. Zelf als dat kan, met hulp van anderen als dat nodig is. Maar altijd samen met de cliënt en zijn of haar netwerk.

Wij werken integraal. Wij kijken naar de vraag achter de vraag. Door contact te leggen, te luisteren en te verhelderen.

Wij werken vanuit het principe: 1 huishouden, 1 plan, 1 contactpersoon. Dus ligt er achter een jeugdvraag ook een behoefte voor inkomensbegeleiding dan sturen wij de cliënt niet naar het volgende loket, maar schakelen wij zelf (in overleg met de cliënt) de hulp van de collega’s van schuldhulpverlening in.

Kernwaarden

Carins hanteert drie kernwaarden waar cliënten, partners en collega’s ons aan mogen houden.

 1. Wij zijn flexibel
  Bij ons zijn mensen leidend, niet systemen. We hebben specialisten maar zijn geen eilandjes. We schakelen snel en leveren maatwerk, we durven daarbij buiten de kaders te treden.
 2. Wij zijn betrouwbaar
  We pakken onze verantwoordelijkheid. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn helder over verwachtingen en transparant in wat we doen en laten.
 3. Wij werken samen
  Met de cliënt, in het belang van de cliënt. Wij zijn vindbaar en aanspreekbaar voor collega’s, cliënten en ketenpartners. Samen zijn wij Carins.

Vacatures

Consulent Jeugd en Regie