GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

Empatec

Wij zijn een organisatie waar mensen naar waarde worden geschat. Empatec kijkt naar wat mensen kunnen. En we geloven in werk. Empatec zet werk in om mensen te laten zien wat ze kunnen en vanuit daar te groeien. Het liefst naar reguliere bedrijven. Empatec heeft een plezierige en professionele werkomgeving, waar ruimte is voor echtheid en ontwikkeling.

Pastiel

Het leukste re-integratiebedrijf van Friesland én onderdeel van het totale Werkleerbedrjif N.V. Empatec. Wij werken dagelijks vanuit 3 locaties met ongeveer 35 collega’s aan het activeren, bemiddelen en begeleiden van zo’n 1.000 personen per jaar. Wij hebben korte lijnen en een no-nonsens cultuur. Elke kandidaat voor ons Werkleerbedrjif begint bij Pastiel en wij bieden voor iedereen een perspectief, zodat een ieder duurzaam kan deelnemen in onze maatschappij. Onze werkwijze is hierop ingericht, want wij geloven in werk.

Meer weten?

Wil je nog meer over Empatec weten? Neem een kijkje op onze website voor mooie verhalen en klantreferenties.

Vacatures

Jobcoach Pastiel

Praktijkbegeleider groen