WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

Fryske Flekspool

De Fryske Flekspool is een personele samenwerking tussen de gemeente Súdwest-Fryslân, gemeente Leeuwarden, Wetterskip Fryslân en de provincie Fryslân. We werken niet voor één specifieke overheid, maar voor meerdere organisaties. De Flekspool vormt een team van gekwalificeerde medewerkers dat inzetbaar is voor verschillende complexe en integrale opdrachten. We werken voortdurend aan grote uitdagende projecten in de mooiste provincie van Nederland én staan met onze voeten midden in de mienskip. Dat is de Fryske Flekspool: één werkgever, maar steeds weer een andere baan.

Projecten

De Fryske Flekspool zet zich in voor grote maatschappelijke opgaven op het gebied van natuur, landbouw, infrastructuur, mobiliteit, klimaat en energie, water, economie, recreatie en toerisme en cultuur. Zo gaat een projectleider aan de slag met de dijkversterking tussen het buurtschap Koehool en het Lauwersmeer. Een programmamanager werkt aan het verbeteren van de natuur en het terugbrengen van de CO2-uitstoot in het Friese veenweidegebied. En een omgevingsmanager draagt bij aan de energietransitie door zich in te zetten voor windenergie, zonne-energie en groen gas. En zo liggen er nog veel meer uitdagingen klaar om aan te pakken.

Team Fryske Flekspool

In de zomer van 2022 wierven we de eerste 6 collega’s voor De Fryske Flekspool. Belangstellenden konden solliciteren op verschillende rollen zoals projectleider, omgevingsmanager, programmamanager of procesleider. Nieuwsgierig naar de campagnevideo? Bekijk deze onderaan de pagina! Inmiddels zijn we gegroeid naar ruim 15 collega’s! Naast het werken in de projecten en programma’s, bouwen de medewerkers van de Fryske Flekspool mee aan een nieuw team en dragen zij bij aan de ontwikkeling van de Flekspool.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in de Fryske Flekspool? Stuur dan mail naar info@fryskeflekspool.frl. Dan nemen wij contact met je op en bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.