GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

Fryske Flekspool

De Fryske Flekspool is een personele samenwerking tussen de gemeente Súdwest-Fryslân, gemeente Leeuwarden, Wetterskip Fryslân en de provincie Fryslân. We werken niet voor één specifieke overheid, maar voor meerdere organisaties. De Flekspool vormt een team van gekwalificeerde medewerkers dat inzetbaar is voor verschillende complexe en integrale opdrachten. We werken voortdurend aan grote uitdagende projecten in de mooiste provincie van Nederland én staan met onze voeten midden in de mienskip. Dat is de Fryske Flekspool: één werkgever, maar steeds weer een andere baan.

Projecten

De Fryske Flekspool zet zich in voor grote maatschappelijke opgaven op het gebied van natuur, landbouw, infrastructuur, mobiliteit, klimaat en energie, water, economie, recreatie en toerisme, cultuur en noem zo maar op. Zo gaat een projectleider aan de slag met de dijkversterking tussen het buurtschap Koehool en het Lauwersmeer. Een programmamanager werkt aan het verbeteren van de natuur en het terugbrengen van de CO2-uitstoot in het Friese veenweidegebied. En een omgevingsmanager draagt bij aan de energietransitie door zich in te zetten voor windenergie, zonne-energie en groen gas. En zo liggen er nog veel meer uitdagingen klaar om aan te pakken.

Wervingscampagne

Afgelopen zomer wierven we mensen voor De Fryske Flekspool. Tot 12 september konden belangstellenden solliciteren op verschillende rollen zoals projectleider, omgevingsmanager, programmamanager of procesleider. Naast het werken in de projecten en programma’s, bouwen de medewerkers van de Fryske Flekspool mee aan een nieuw team en dragen zij bij aan de ontwikkeling van de flexpool. De campagne leverde maar liefst 100 sollicitaties op. Daarvan zijn er 25 kandidaten uitgenodigd. Ons streven is om 8 collega’s aan te nemen. De procedure is op dit moment nog in volle gang. Bekijk onderaan de pagina de de campagnevideo!

Geïnteresseerd?

De reactiemogelijkheid op onze wervingscampagne is per 12 september gesloten. Wil jij toch nog graag je interesse voor de Fryske Flekspool kenbaar maken? Stuur dan een open sollicitatie naar info@fryskeflekspool.frl. Dan nemen wij contact met je op en bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wanneer de wervingscampagne voor De Fryske Flekspool een vervolg krijgt, communiceren wij hierover op onze sociale mediakanalen, onze websites en www.werkeninfriesland.nl.