GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

gemeente Ameland

Kom werken op Ameland, ons mooiste stukje buitenland!

Ameland, het Waddeneiland met circa 3500 gastvrije inwoners verdeeld over vier authentieke dorpen, prachtige natuur en zilte luchten. Het eiland is letterlijk en figuurlijk in beweging. Niet alleen is de natuur volop aan verandering onderhevig, maar ook worden er het hele jaar door tal van activiteiten en evenementen voor een breed publiek georganiseerd.

Als gemeente streven wij ernaar dat de inwoners van Ameland nu en in de toekomst op een veilige, gezonde en prettige manier kunnen wonen en werken op het eiland. Daarnaast is het voor ons een enorme uitdaging om het voorzieningenniveau voor het toerisme kwalitatief en kwantitatief continu op peil te houden. Jaarlijks brengen zo’n 550.000 – 600.000 gasten uit binnen- en buitenland een bezoek aan Ameland. De gemeentelijke dynamiek is daardoor een stuk groter dan haar inwonertal doet vermoeden.

De sfeer onder de inwoners is bijzonder en gemoedelijk te noemen. Ameland telt niet voor niets een rijk verenigingsleven. Bovendien is er met vier basisscholen en één school voor voortgezet onderwijs een ruim onderwijsaanbod en is de verbinding met de vaste wal uitstekend.

Wil je werken in een dynamische gemeente met bos, duin, wad, strand en heide allemaal op een steenworp afstand? Kom dan werken op Ameland, ons mooiste stukje buitenland!

Vacatures

Twee Medewerkers Juridische Zaken