WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

Gemeente Schiermonnikoog

Werken bij de gemeente Schiermonnikoog: Natuurlijk!

Schiermonnikoog is met ongeveer 950 inwoners de kleinste gemeente van Nederland en het kleinste Waddeneiland. Schiermonnikoog drijft in economische zin vooral op toerisme met 300.000 gasten per jaar. Een groot deel van ons eiland heeft de status van Nationaal Park. Wij willen een goed voorzieningenniveau voor onze inwoners en gasten. Een uitdaging voor onze kleine, zelfstandige gemeente.

Wij streven naar een goede dienstverlening aan onze inwoners en gasten. De lijnen tussen inwoners, bestuur en medewerkers zijn kort. Onze ambitie is: ingewikkelde zaken zo eenvoudig mogelijk oplossen en dichtbij de mensen staan.

Als je bij ons werkt, dan ben je vanuit je eigen aandachtsgebied breed inzetbaar. Dat maakt het werk ook zo veelzijdig. Eigenlijk net zo veelzijdig als het eiland zelf. Wil jij werken op een unieke plek met bos, wad, duinen en een prachtig breed strand? Kom dan werken op het mooie Schiermonnikoog.