Deelnemers overzicht

Gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

De gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel vormen het kloppend hart van één van de mooiste gebieden van Nederland, de Noardelike Fryske Wâlden. Een gebied met ruimte en indrukwekkend veel groen en water. Alles wat Friesland mooi maakt. Achtkarspelen heeft ongeveer 28.000 inwoners en telt twaalf dorpen. Tytsjerksteradiel heeft ongeveer 32.000 inwoners en zestien dorpen.

Samenwerking

De gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel werken samen om zelfstandig te blijven. Wij hebben hiervoor een gezamenlijke organisatie opgericht die in opdracht van beide gemeenten werkt. We streven naar een netwerkorganisatie waar collega’s samenwerken op basis van vertrouwen en waar de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. De wensen en behoeften van onze inwoners op het gebied van wonen, werken, ondernemen en samen leven staan centraal in alles wat we doen.

De gemeente als werkgever

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en ontplooien. Ben jij bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling en in de relatie met je collega’s en klanten? Bij ons krijg je hiervoor de ruimte in een veelzijdige en afwisselende politiek-bestuurlijke omgeving.  Naast een wereldbaan, bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket dat maximaal wordt afgestemd op de individuele wensen van onze medewerkers.

www.achtkarspelen.nl / www.t-diel.nl

Vacatures

Team assistent gebiedsteam

Secretaresse management

Beleidsmedewerker infrastructuur

Casemanager Milieu

Directiesecretaresse