WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

Samenwerkingsverband De Waddeneilanden

Vijf bloeiende, levendige en leefbare eilandgemeenschappen op de grens met het Unesco Werelderfgoed Waddenzeegebied. Dat is wat de Waddeneilanden willen zijn én blijven. Eilanden waar het prettig wonen, werken, ondernemen en recreëren is, met goede voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid. En waar duurzaamheid en een circulaire economie vanzelfsprekend zijn.

Het Samenwerkingsverband De Waddeneilanden organiseert slimme en resultaatgerichte samenwerking tussen de Waddeneilanden. Het doel is dat de afzonderlijke gemeenten hun zelfstandigheid kunnen behouden.

Met het Programma Waddeneilanden wordt intensief samen gewerkt aan het versterken van de brede welvaart, de bloeiende en levendige gemeenschappen, op de eilanden.

Vacatures

Beleidscoordinator Fysieke Leefomgeving Samenwerkingsverband De Waddeneilanden