GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Deelnemers overzicht

Gemeente Vlieland

Werken bij de Gemeente Vlieland

Zoek je een heel afwisselende baan met veel zelfstandigheid in een prachtige omgeving? Het Waddeneiland Vlieland is een kleine en bijzondere gemeente. Het eiland heeft één dorp, Oost-Vlieland, met ongeveer 1170 inwoners maar wordt elk jaar bezocht door zo’n 220.000 toeristen.

Waar werken we aan?

De belangrijkste ambitie is het eiland leefbaar en zelfstandig te houden, door er voor te zorgen dat alle voorzieningen, voor jong en oud, op het eiland aanwezig blijven. Zoals huisvesting, onderwijs en zorg. Ook duurzaamheid is een belangrijke ambitie van het bestuur en het streven is om CO-2 vrij te worden.

Wie werken daar aan?

De gemeente Vlieland heeft ongeveer 30 medewerkers, waarvan er 20 in de binnendienst en 10 in de buitendienst werken. De medewerkers zijn allemaal generalist binnen hun eigen vakgebied. We denken graag mee met onze inwoners en zien eerder kansen dan problemen.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over werken bij de gemeente Vlieland? Kijk dan op onze website www.vlieland.nl of neem contact op via telefoonnummer 0562-452709.