Terug naar vacatures

Teamleider omgeving

gemeente Harlingen

Benodigde opleiding: HBOplus 

Dienstverband: Tijdelijk/Fulltime 

Aantal uren per week: 36

Gepubliceerd op : 08-10-2021

Sluitingsdatum : 31-10-2021

Wie zijn wij:
Compact van formaat, maar vol ambitie! Met haar ligging aan Werelderfgoed Waddenzee, de rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden en als enige zeehavenstad van Friesland, is gemeente Harlingen een unieke gemeente om voor te werken. De lijnen zijn kort, we hebben hart voor de zaak en een nuchtere blik.


Wat zoeken wij:
Voor het team Omgeving zoeken wij een nieuwe teamleider. Team Omgeving bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Zij zijn werkzaam op diverse beleidsterreinen waaronder ruimtelijke ontwikkeling, wonen, milieu, economie, recreatie & toerisme, grondzaken, erfgoed, cultuur, subsidiebeleid en havens. Ook zijn er binnen het team projectmanagers voor o.a. de implementatie van  de Omgevingswet en  Gebiedsontwikkeling.

Dit ben jij:
Je bent een ervaren, doelgerichte leider met een frisse blik, humor en lef. Je brengt structuur aan, stuurt op resultaten, monitort en borgt. Je hebt autonomie hoog in het vaandel staan en geeft medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen.

Je functioneert aantoonbaar op HBO+-niveau en heb je minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende. Je hebt affiniteit met het werkgebied, bent flexibel in stijl van leidinggeven en je bent politiek- en omgevingssensitief.  Je bent communicatief en relationeel sterk. Je hebt affiniteit met de publieke zaak, met participatieve beleidsvorming en met de lokale democratie. Je bent strategisch vaardig en anticipeert proactief op maatschappelijke ontwikkelingen.

Dit ga je doen:
Je gaat hiërarchisch en functioneel leiding geven aan het team Omgeving . Met je collega-teamleiders ben je integraal verantwoordelijk  voor de te behalen resultaten en stemt daartoe intensief met hen af. Daarnaast ben je (strategisch) adviseur voor de collegeleden. Samen met de andere managers ga  je ook een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van de organisatie. 

Wat bieden wij jou?

  • De functie is ingeschaald in schaal 11, cao gemeenten;
  • Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor 1 jaar, met de intentie voor een vast dienstverband;
  • Een individueel Keuze Budget van 17,85% van je bruto jaarsalaris die je zelf beheert om bijvoorbeeld te laten uitbetalen of extra vakantiedagen mee te kopen;
  • Een dynamische baan in een informele werkomgeving.

Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Fokko Beekhuis Afdelingsmanager Beleid en Regie
06-25717167
f.beekhuis@harlingen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Linda Nicolai HR-Adviseur
0613634755
l.nicolai@harlingen.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.046252@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 31-10-2021 binnen zijn.

Solliciteer