WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

VP Herman de Boer (I en OO)

Mijn naam is Herman de Boer en ben in januari 2017 aangesteld als externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit. Sinds november 2023 ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon, LVV-registervertrouwenspersoon, opgenomen in het landelijke Hobéon SKO register.

Prettige sfeer en omgeving belangrijk

Sinds september 2008 werk ik als toezichthouder gebruiksfase op de eenheid Vergunningen en Handhaving bij de gemeente Smallingerland. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan met name uit controles milieu- en brandveiligheid bij bedrijven en instellingen binnen gemeente Smallingerland. In mijn werk heb ik regelmatig met conflictsituaties te maken en ook agressie komt voor. Daarnaast ben ik sinds december 2015 aangesteld als interne vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit binnen gemeente Smallingerland. Naast het feitelijke werk vind ik het heel belangrijk dat je in een prettige sfeer en omgeving je werk kunt doen.

“Kom op tijd om erger te voorkomen”

Als persoon ben ik altijd geïnteresseerd in mensen en wil graag in deze rol als vertrouwenspersoon jullie bijstaan als je te maken krijgt met ongewenste omgangsvormen op de werkvloer. Welzijn en je veilig en vertrouwd op je werk voelen zijn wat mij betreft basisvoorwaarden die er voor iedereen moeten zijn, wat voor functie je ook vervult! Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je te maken hebt met ongewenste omgangsvormen of integriteitkwesties. Dit kan gaan om zaken als agressie, geweld, (seksuele) intimidatie of pesten. Ook als je twijfelt over een situatie kun je dit altijd met mij bespreken. Laat zaken niet escaleren en kom op tijd om nog erger te voorkomen!

Contactgegevens