WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten van 16 tot en met 25 augustus. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92. Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 26 augustus weer in behandeling genomen.

Viadesk

Werken in Friesland maakt gebruik van Viadesk, hét social intranet voor samenwerken, verbinden en kennisdelen.

Wat is het?

Je kunt Viadesk gebruiken om met vakgenoten van andere aangesloten organisaties in verbinding te komen en te blijven, samenwerken aan projecten, kennis of documenten met elkaar delen over actuele onderwerpen, en nog veel meer!

Voor wie?

Werk jij bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland? Dan mag ook jij gebruik maken van Viadesk! Je hoeft niet perse werkzaam te zijn als P&O-er. Viadesk is voor iedereen! Probeer het zelf en sluit je aan bij een groep, of maak zelf een groep aan en nodig je collega’s/vakgenoten uit!

Handige app!

Er is een Viadesk app beschikbaar voor iPhone en Android. Hiermee kun je ook onderweg discussies blijven volgen, documenten raadplegen en eenvoudig collega’s bereiken. Dus of je nu in de trein zit, thuis werkt of bij een klant bent, Viadesk neem je altijd met je mee!

Inloggen

Als je een Viadesk-account hebt, kun je inloggen via: https://werkeninfriesland.viadesk.com/do/login.