WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Voorwaarden opleidingen

 

Voorwaarden

  1. Onze opleidingen zijn voor medewerkers van aangesloten organisaties. Een uitzondering daarop zijn de opleidingen in de categorie Openbaar. Hiervoor mag iedereen zich inschrijven.
  2. Annuleren is niet mogelijk na het sluiten van de aanmeldingstermijn. De volledige kosten voor de training worden dan in rekening gebracht. Het is wel mogelijk om een vervanger (collega) te regelen die jouw plaats inneemt.
  3. Aanmelden voor een gratis activiteit is niet vrijblijvend. Kom je niet opdagen en heb je je niet afgemeld? Dan brengen wij een bedrag van € 50,00 bij je in rekening.
  4. Bij onvoldoende inschrijvingen kunnen wij de opleiding, training of workshop verplaatsen naar een andere datum. Komt de nieuwe datum jou niet uit? Dan annuleren wij jouw inschrijving kosteloos.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar opleidingen@werkeninfriesland.nl.