GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Voorwaarden opleidingen

 

Voorwaarden

  1. Iedereen mag zich aanmelden voor een opleiding, training of workshop, tenzij anders vermeld. Aanmelden is niet vrijblijvend.
  2. Het genoemde tarief is voor de medewerkers van de aangesloten organisaties. Ben je elders werkzaam dan betaal je 10% extra.
  3. Annuleren is niet mogelijk na het sluiten van de aanmeldingstermijn. De volledige kosten voor de training worden dan in rekening gebracht. Het is wel mogelijk om een vervanger (collega) te regelen die jouw plaats inneemt.
  4. We brengen de kosten voor aanvang van de opleiding, training of workshop in rekening. De factuur moet binnen twee weken na de factuurdatum betaald zijn.
  5. Bij onvoldoende inschrijvingen kunnen wij de opleiding, training of workshop verplaatsen naar een andere datum. Komt de nieuwe datum jou niet uit? Dan annuleren wij jouw inschrijving kosteloos.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar opleidingen@werkeninfriesland.nl.