WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Voor Medewerkers

Heb je een droombaan voor ogen? Of is er een bedrijf waar je altijd al een keertje binnen had willen kijken? Dan is dit hét moment! Doe mee aan de ‘Week van de Uitwisseling’ en kies een dag in de week om je te oriënteren bij een ander bedrijf, instelling of organisatie.
Soms is een moment aangebroken om te bepalen of je aan een nieuwe uitdaging toe bent, of je een andere koers wilt inslaan met je loopbaan of dat je gewoon eens wilt kijken bij een andere organisatie. Gedachtes komen op als “Wil ik verdieping in mijn huidige functie”, of “wil ik totaal iets anders. ” ”Maak ik wel gebruik van mijn talenten en wat zijn die eigenlijk .“ “Wat zijn nieuwe mogelijkheden en hoe kom ik daar?”
De ‘Week van de Uitwisseling’ geeft je de mogelijkheid om op een ongedwongen manier mee te draaien in een andere organisatie. Dat kan in je eigen functie, maar je kan ook iets totaal anders kiezen.
Het doel van de ‘Week van de Uitwisseling’ is om mensen te inspireren en te motiveren. Bovendien is het een perfecte gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te netwerken, naast dat deze week een mooie kans is om andere functiemogelijkheden te onderzoeken in het kader van je loopbaanontwikkeling. Kortom een leuke en leerzame uitdaging voor enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Aanmelding medewerkers

Doet jouw organisatie mee aan de ‘Week van de Uitwisseling’ dan kun jij je opgeven voor een functie bij één van de deelnemende organisaties.. Vanaf maart 2016 kun je gebruik maken van opgavemogelijkheden op deze website en het inschrijfformulier invullen. In de maand April stemmen we dan vraag en aanbod op elkaar af en begin Mei krijg je horen hoe de uitwisseling verder verloopt.